Razprodaja jopic!


E-denarnica

Svet mode in nakupovanja imamo enako radi kot vi! Zato smo za vas pripravili posebno ugodnost – pri vsakem naročilu nad 10 € prejmete od nas bonus, ki se pripiše v vašo e-denarnico in ga lahko koristite kot popust pri naslednjem nakupu. Registrirajte se.

wallet icon

Prvi bonus po registraciji zastonj

Registrirajte se v naš sistem e-denarnice in damo vam 1 bonus zastonj!

Registrirati se
wallet icon

Pridobivanje bonusov za vaš nakup

Za vsakih 10 evrov naročila prejmete 1 bonus. Nakupite za 100 €? Prejmete jih kar 10!

wallet icon

Pregled vaših nakupov v predelku za zveste kupce

V svojem profilu si lahko ogledate celotno zgodovino vaših nakupov in število pripisanih bonusov, ki jih lahko koristite.

Prijaviti se
wallet icon

Kako deluje e-denarnica?

Po enostavni registraciji vstopite v predelek za zveste kupce, kjer lahko preverjate stanje vaših bonusov. Nove bonuse prejmete pri vsakem naročilu kateregakoli izdelka iz naše spletne trgovine, ki presega 10 €. Za vsakih 10 € nakupa prejmete 1 bonus. Če na primer nakupite za 75 €, vam bomo na račun pripisali 7 bonusov. Bonusi se vam bodo pripisali v e-denarnico 30 dni po naročilu. Po tem jih lahko koristite kot popust pri naslednjem nakupu, celo do višine 30% celotnega naročila, ali v primeru izdelkov z znižano ceno do 10%.

Najpogostejša vprašanja

faq

Kje se lahko registriram v e-denarnico?

Registrirate se lahko TU. Dovolj je, da izpolnite nekaj osnovnih podatkov in takoj boste imeli pristop do predelka za zveste kupce.

faq

Je registracija v e-denarnico plačljiva?

Ne, registracija je popolnoma zastonj! Še več, zanjo vam damo 1 bonus. 

faq

Kje lahko preverim stanje svoje e-denarnice?

Po registraciji se lahko prijavite v predelek za zveste kupce. Tam boste imeli pregled vseh vaših nakupov ter čakajočih, pripisanih, porabljenih ali poteklih bonusov.

faq

Pregled česa bom imel/-a na svojem profilu zvestih kupcev? 

V predelku za zveste kupce imate dostop do zelo dobrega pregleda stanja vaših bonusov. Na njem so zapisani vsi čakajoči, pripisani, potekli ali porabljeni bonusi.

faq

Kako lahko pridobim več bonusov?

Bonuse prejmete pri vsakem naročilu, ki preseže ceno 10 €. Velja preprosto pravilo, da vam za vsakih 10 € nakupa na račun pripišemo 1 bonus.

faq

Če nakupim za 25 evrov, prejmem 2,5 bonusa?

Ne, bonusi se ne delijo na manjše enote. Če nakupite za 25 €, se vam pripišeta 2 bonusa.

faq

Kdaj se mi bonusi pripišejo v e-denarnico?

Število pridobljenih bonusov vidite takoj po potrditvi naročila, a pripisani vam bodo šele 30 dni od nakupa, ko poteče zakonski rok za vračilo blaga. Stanje pripisanih bonusov lahko preverjate na svojem profilu v predelku za zveste kupce.

faq

Kaj se zgodi z bonusi, ko vrnem naročeno blago?

Bonusi se pripisujejo po 30 dneh od nakupa blaga, torej po zakonski dobi za vračilo blaga. Če v času teh 30 dni iz kateregakoli razloga vrnete naročen izdelek, se vam bonusi v e-denarnico ne bodo pripisali. Če si naročite več izdelkov in vrnete le nekatere, se vam bo pripisal bonus le za izdelke, ki jih niste vrnili.

faq

Kako se pri naročanju pridobivajo bonusi?

Ko boste prijavljeni na svojem računu, boste videli pri vsakem opisu izdelka, koliko bonusov lahko z nakupom pridobite. Če boste kupovali več izdelkov, se bodo bonusi seštevali.

faq

Kako lahko koristim bonuse?

Bonusi se upoštevajo pri ceni v košarici. Avtomatično se vam pokaže maksimalno število bonusov, ki jih lahko pri naročilu koristite. V primeru izdelka s popustom lahko z bonusi plačate  do 10 % cene izdelka, pri izdelkih brez popusta celo do 30 %. S tem lahko privarčujete kar precej evrov!

faq

Kakšna je veljavnost bonusov?

Pridobljeni bonusi so veljavni 6 mesecev. Če jih v tem času ne izkoristite, njihova veljavnost poteče in bodo z vašega računa odstranjeni.

faq

Opravil/-a sem naročilo, a nisem registriran/-a; kaj v tem primeru?

Tudi v primeru, da se pred naročilom v e-denarnici še niste registrirali, imate še zmeraj možnost pridobitve bonusov. Dovolj je, če se ob koncu procesa naročanja dodatno registrirate s klikom na za to določen gumb.

faq

Lahko bonuse kombiniram z drugimi popusti?

Da, lahko. Bonuse lahko kombinirate z drugimi popusti, a v takem primeru lahko z njimi plačate do 10 % cene naročila.