Razprodaja jopic!


Pogosta vprašanja

Koliko stane poštnina?

Cena za dostavo je 5,99 € s kurirsko službo GLS, pri plačilu po povzetju se zaračuna dodatni 1,99 €.
Pošiljko odpremimo v 1-2 dneh.
Če vaš nakup presega vsoto 90 €, je dostava BREZPLAČNA.

Kako lahko plačam?

Sprejemamo plačilo po povzetju, plačilo s plačilno kartico čez plačilni prehod WebPay in plačilo predračuna na naš TRR (naročilo oddate s plačilom po povzetju, v opombe pa zapišete, da želite plačati po izstavljenem predračunu) .

Kakšen je rok za dostavo?

Vašo pošiljko odpremimo najpozneje v 48 urah, običajno traja dostava 2-3 delovne dni. Po odhodu iz našega skladišča je vse v rokah kurirjev podjetja za dostavo GLS.

Izdelek mi ne ustreza. Kaj sedaj?

Izdelek lahko vrnete ali zamenjate. Izdelek (z originalno embalažo in etiketami) in izpolnjenim obrazcem za vračilo nam pošljete s pomočjo dostavne službe GLS na naš naslov. Ko pošiljko prejmemo, vam bomo poslali e-sporočilo.

Kako poteka menjava/vračilo?

Menjava je mogoča le v primeru, ko imamo blago primerne velikosti na zalogi. Tak izdelek vam pošljemo takoj.

V primeru vračila vam denar pošljemo na račun. Če ste plačali s kartico, vam denar vrnemo na enak način. Ves postopek obdelave traja največ 14 dní. V primeru vračila izpolnite naš spletni obrazec za vračilo https://www.velvisa.si/kako-vrniti-blago ali obrazec, ki je bil dodan pošiljki.

Kakšen je postopek reklamacije blaga?

Natančni reklamacijski pogoji so navedeni na: https://www.velvisa.si/poslovni-pogoji

Kako si izberem primerno velikost?

Večina naših izdelkov odgovarja evropskim tabelam velikosti. Najbolje je, če si pogledate tabelo velikosti oblačil, kjer so navedene mere samega oblačila za vsako velikost v centimetrih in si podatke primerjate z oblačili, ki jih najpogosteje nosite. Tako se boste najbolje prepričali, da vam bo izdelek ustrezal.

Kakšna je univerzalna (UNI) velikost?

Modeli, ki odgovarjajo velikosti UNI, so izdelani iz mehkih elastičnih materialov, zato so primerni za več konfekcijskih številk. Podatki v tabeli so merjeni v ležečem stanju oblačila.

Imate več vprašanj?

Kontaktirajte nas po elektronski pošti ali po telefonu: 041 549 995 (pon.- pet. dopoldne med 8. in 12. uro)