Razprodaja jopic!


Zamenjava / Vračilo

Zamenjava
 
Zamenjate lahko katero koli blago v 14 dneh od njegovega prevzema.
V primeru, da želite zamenjavo enakega modela za drugo barvo ali velikost, nam blago v 14 dneh od njegovega prevzema vrnite, mi pa vam ga bomo zamenjali. Preden blago pošljete, preverite njegovo dostopnost na naši strani
www.velvisa.si. Če želite blago zamenjati za drugo blago, morate oddati novo naročilo, mi pa vam bomo za prejšnje naročilo ob prejemu vračila vrnili kupnino.
Vrnjeno blago mora biti v prvotnem stanju, z etiketami in originalno embalažo, kot je bilo dostavljeno, ne sme biti nošeno, oprano, odišavljeno, uporabljeno ali poškodovano.
Opozarjamo, da je dostavljeno blago lahko uporabljeno le za namene pomerjanja – enako kot v običajni trgovini. V primeru poškodbe na blagu zaradi uporabe si pridržujemo pravico do nadomestila škode. Plačati morate le za izgubo vrednosti blaga, če je bila storjena na način, ki ni nujen za ugotavljanje značaja, lastnosti in delovanja blaga.
Pri zamenjavi blaga krije stroške dostave kupec.

 

Naslov za zamenjavo blaga:

 

Velvisa.si
GLS DEPO
Cesta v Prod 84
1129 Ljubljana 

 

Vračilo dela naročila: 

 

Vsi izdelki, kupljeni v spletni trgovini www.velvisa.si, morajo biti vrnjeni v 14 dneh od prejema blaga brez navedbe razloga, tudi v primeru več ločenih pošiljk.

 

Naslov za vračilo blaga:

 

Velvisa.si
GLS DEPO
Cesta v Prod 84
1129 Ljubljana

 

Kupec pošlje blago s pomočjo dostavne službe GLS na naš naslov in vrnemo mu kupnino. Ta je lahko nižja zaradi ugodnosti – brezplačna dostava (če je bila uporabljena). Stroški poštnine, ki so kupcu pri vračilu blaga nastali, ne bodo povrnjeni. V tem primeru gre za dogovor med kupcem in prodajalcem.

Ko blago prejmemo, ga preverimo in obdelamo. Po uspešni obdelavi po elektronski pošti potrdimo prejem blaga, vrnjeno kupnino pa kupec prejme najkasneje v 14 dneh od prejema vrnjene pošiljke z blagom.

Pri vračilu blaga krije stroške dostave kupec.

Preden nam blago vrnete, preverite, ali ste izpolnili obrazec za vračilo in ga priložili pošiljki.
Vrnjeno blago mora biti v prvotnem stanju, celo, ne sme biti nošeno, oprano, odišavljeno, uporabljeno ali poškodovano.
Opozarjamo, da je dostavljeno blago lahko uporabljeno le za namene pomerjanja – enako, kot bi ga pomerjali v običajni trgovini. V primeru poškodbe na blagu zaradi uporabe si pridržujemo pravico do nadomestila škode. Plačati morate le za izgubo vrednosti blaga, če je bila storjena na način, ki ni nujen za ugotavljanje značaja, lastnosti in delovanja blaga.